HTML

Nucko's Blog Page

Friss topikok

  • Michal (CZE): That's a very nice city. Is it Buda or Pest? ;))) (2008.10.14. 14:27)
  • Agoston: Drikónál szebben én sem tudnám megfogalmazni, teljesen egyetértek vele. Talán még egy mondat a mi ... (2008.09.04. 12:02)
  • Drikó: Ne torj le baratom! A hetvegen sokat gondoltunk rad, es ha ez vigasztal olyan volt mintha ott lett... (2008.09.04. 08:44)
  • rgb: Koszuroer kateter? Ahh, tudom szivsebesznek jelentkeztel :D A fejfajas meg nem vagy vagy hanem ink... (2008.08.30. 17:00)
  • rgb: Mi történt? Merre voltál interjun, sikerült? (2008.08.28. 09:42)

2008.07.07. 20:42 N.

2 doboz sor (amibol egy mar elfogyott) es egy csomag foldimogyoro... keszen allok az irasra!

Szoval egyesek mar a szememre hanyjak, hogy nem frissul a blog! Szeretnem megjegyezni, hogy frissul az, csak ritkan! Egyelore hetente egyszer, meghozza hetfo estenkent, a szabadnapomon. Ha valami extra dolog tortenik, peldaul tobb, mint ket oraig latom a napot, vagy a homerseklet meghaladja a buvos 20 fokot, mely celsius-ban ertendo, az bizony mar elegendo ok lehet egy ujabb bejegyzeshez... szoval tok jo ido van, atlag 15-16 fok, eso pedig van hogy naponta 5x esik, szel az meg mindig fuj. Igazabol csak estefele latni a napot, mikor a horizonthoz kozelit. Ekkor ulok a dodzsemben nappal szemben es fotoszintetizalok... a kepem az barna, zsir!!!

Mivel a multheti oraszamom erosen kozelit a heti 66 orahaz, 11-tol 10-ig, igy nem sok idom volt masra. A heti egy szabadnap meg nagyon hamar eltelik. Nagy bevasarlas 2 v. 3 lepesben tortenik, mert egyszerre nem tudok mindent elhozni a hatitatyoban, igy is teve uzemodban kell feltekerni a dombra, aztan meg fozes, mosas, vasalas, CV-zes... De ennyit a negativ gondolatokrol!

 

Nezzuk a jo oldalat, vagyis hogy mert jo itt lenni:

Bar meg mindig hadilabon allok, hogy megertsem az itt eloket, azert mar en is erzem a fejlodest! Van penzem mindenre, sot meg szepen sporolhatok is. Igaz nincs is idom elkolteni, igy marad a tavol-keleti turara :)!!!

Nem faj a fejem... mig otthon dolgoztam, taplalek kiegeszitokent fajdalomcsilapitot szedtem. Amiota elindultam, egyet kellett bevennem, az utazas masnapjan!

Ha az ido is kellemesebb lenne, szivesen elnek itt!!! Az emberek tok normalisak: figyelnek egymasra, elnezest kernek, ami otthon mar nagyszo, es nem porgik tul magukat.

Teljesen biztonsagban erzem magam a biciklin meg forgalomban is, mint ha kint lenne egy tabla a hatamon, "Elsobbsegadas kotelezo!". Ha keresztbe bevagok az uton lelassitanak, hogy minel elobb aterjek... ez mert nem muxik otthon?!??!?

Ha kint hagyom a sort 10 percig, nem melegszik meg! :) Azert ez is fontos!

 

(18 even felulieknek)    Aki tud lengyelul, az kuldjon 1-2 jol bevalt csajozos dumat! Mert bar vannak itt helyes ir lanyok, de azert a hazai az igazi :), marmint kelet-europai! Van a parkban ket lengyel lany, es meg tetszetosek is, Kata es Patricia, magyarosan! Gondoltam beprobalkozom Patricianal, talan beszel magyarul... de nem, mino meglepo. Pedig - mondom neki - a csinos lanyok itt a parkban, bizony a lengyel lanyok! Mire O: es ez gondot jelent? Hat gondoltam magamban, ha beszelgetni is szeretnenk, akkor bizony adodhatnak gondok :)!! De csak megjegyeztem, hogy en bizony nem vagom meg az "inglist" annyira... de holnap ujra tamadunk, ki tudja, lehet hogy beszelunk mas kozos nyelvet... :)

Ja, nem tudtam megallitani a mini-hullamvasutat... egy nap alatt haromszor! Beszart a fek vagy tudom is en, hiaba nyomkodtam a break-et, a bent ulok csak vadul integettek, azt hittek bonusz kort kaptak. Hat egy nagy sz*rt! Az egyik emelkedo mellett elhelyezett palon kellett kimenteni a jo nepet. Eloszor kaland, masodszor meg izgalmas, de harmadjara... Aztan egyik este megkert a fonokno, hogy varjam meg az ejszakai ort, aki egy lengyel srac, mert csak 11-re fog ideerni. Fel 12, o nem jott, en meg mentem! Az elet csupa moka es kacagas...

 

mas: In Bruges. Az egyszeru cim egy nagyon jo filmet takar. Persze senki ne szamitson fantasztikus akcio jelenetekre vagy egy poenokkal teli filmre! Inkabb egy lassan hompolygo de jol kitalalt tortenetre, melyben a ket ir foszereplo tokeletesen jatsza a szerepet. A helyszin Bruges, egy belgiumi varazslatos kisvaros, csodalatos epuletekkel, terekkel, utcakkal... Must-see!!! Ja es egy nyugis este, es sor vagy bor szuksegeltetik :).

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nucko.blog.hu/api/trackback/id/tr32557807

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LedenyiViki 2008.07.08. 13:45:23

Szia! Én már voltam Bruges-ben, tényleg látni kell, varázslatos hely!!! :) Örülök hogy látod a pozitívumokat is!!!:-)) Csak így tovább! Pussz
süti beállítások módosítása