HTML

Nucko's Blog Page

Friss topikok

  • Michal (CZE): That's a very nice city. Is it Buda or Pest? ;))) (2008.10.14. 14:27)
  • Agoston: Drikónál szebben én sem tudnám megfogalmazni, teljesen egyetértek vele. Talán még egy mondat a mi ... (2008.09.04. 12:02)
  • Drikó: Ne torj le baratom! A hetvegen sokat gondoltunk rad, es ha ez vigasztal olyan volt mintha ott lett... (2008.09.04. 08:44)
  • rgb: Koszuroer kateter? Ahh, tudom szivsebesznek jelentkeztel :D A fejfajas meg nem vagy vagy hanem ink... (2008.08.30. 17:00)
  • rgb: Mi történt? Merre voltál interjun, sikerült? (2008.08.28. 09:42)

2008.10.07. 23:21 N.

A legdurvabb szakitos duma (most hallottam a radioban): "Ertekellek, mint ember..." - ez azert tenyleg gaz :)
Meg az is, hogy  egyutt dolgozok egy olyan emberrel, akit mar egyszer mar kirugtak, mert alkoholt lopott es azt ertekisitette. Valamint fiatalabb kolleganojet, beosztotjat termeszetbeni jutattasokkal szerete volna jutalmazni a munkaban elert dicseretes teljesitmenyeert. A legutolso ceges bulin, pedig az alapbol is - nemhogy kirityentve - jol mutato kolleganoimet tisztelte meg az egesz ejjel tarto kituntett figyelmevel. Persze az asszony kozben a jobbjan ult. Na es hogy ki? Hat persze, hogy a kocsog... Stephen!
De ha mar a kocsognel tartunk, akkor ide kell hogy soroljam az assistant store managert, Kevint is. Bar o inkabb az a fajta, akin ket kilo jegkocka is pillanatok alatt szublimal. Azaz buznyak, ezen nincs mit szepiteni...
Ebben csak az a jo, hogy barmikor osszjohet Joanne pasijaval aki meg szeret a dolgok mindket vegen allni. Ja, hogy mar ez is megvolt....
Joanne - aki shop assistant, akarcsak jomagam - szobatarsa pedig Lisa, aki szinten assistant manager, es 25 eves fejevel szenne keresi magat amitol olyan szinten erzi jol magat a bulikban, hogy mar leirni sem merem...
Az Aldi oldalaln megtalalhato toborzos dumat: "Welcome to Aldi Recruitment: Are you good enough?" lassan modositani kellene: Eleg aberralt vagy e? Hova kerultem???? 

Hetvegen voltam a lengyel kollegam altal tartott hazibuliban, amire meg a fenykepezot is elvittem... de mivel a memoriakartya itthon maradt igy most nem teszek kozze kepeket. Nem tudom ki hogy van vele, de azok a lengyelek akikkel en megismerkedtem, mind itt, mind meg anno a parkban, tok normalisak voltak. De lehet, hogy csak szerencsem van :).

Oktober 30-an kikoltozok a hazol es irany Anglia egy par napra, megyek tesomekhoz. Aztan vissza Dublinba es meg aznap irany haza. Ha ez az utam is ugy alakul, mint kifele, akkor kerdeses, hogy meddig jutok. Majd elmeselem, de azt mar szemelyesen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nucko.blog.hu/api/trackback/id/tr67702124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása