HTML

Nucko's Blog Page

Friss topikok

  • Michal (CZE): That's a very nice city. Is it Buda or Pest? ;))) (2008.10.14. 14:27)
  • Agoston: Drikónál szebben én sem tudnám megfogalmazni, teljesen egyetértek vele. Talán még egy mondat a mi ... (2008.09.04. 12:02)
  • Drikó: Ne torj le baratom! A hetvegen sokat gondoltunk rad, es ha ez vigasztal olyan volt mintha ott lett... (2008.09.04. 08:44)
  • rgb: Koszuroer kateter? Ahh, tudom szivsebesznek jelentkeztel :D A fejfajas meg nem vagy vagy hanem ink... (2008.08.30. 17:00)
  • rgb: Mi történt? Merre voltál interjun, sikerült? (2008.08.28. 09:42)

2008.09.24. 23:24 N.

Judasbolcso, fejtoro, neissei kemence... Mi a kozos bennuk? Ked dolog is! Egyik, hogy mindegyik egy igen hatasos kinzasi modszer, a masik - most jon a legjobb - hogy valamelyikben Stephen is reszesulni fog!
A mai nap sem telhetet el ugy, hogy ne mondjon valamit. Pedig ma meg nem is dolgozott, csak bejott vasarolni. Ilyenkor tudja csak ertekelni az ember az internetrol letoltott konyveket: Kinzasok is kivegzesek tortenete

Amig csak a 'store assistant' kollegaktol hallja az ember, hogy nem ertik a fonokot mi baja velem, addig hajlamos az ember azt hinni, hogy egyszeruen csak a szimpatia, megertes mondatja veluk. Ma, Cosmin, az egyik 'assistant store manager' dobta fel a kerdest:
- Hogy vagy?  - ez most kivetelesen nem a szokasos "havarju" volt.
- Mit gondolsz?  
- Mielott elmesz, beszelni akarok veled!
- Ok.

Zaraskor:
- Ha barmi gond lesz, segitek munkat szerezni egy mekiben ha akarod...
.
.
.
- Azt gondolom, barmit is teszek, sosem lesz eleg jo Stephen-nek!
- Tudom! Tudom, de nem en hozom a donteseket...

Hosszu lesz a kovetkezo par het... Akar mindennap moshatnam az ingem, mert szetizzadom, a szuneteken kivul nem allok meg, csak rohangalok fel, s ala. Mar mosolyogni sincs idom (se kedvem). Es nehogy barki is felreertse! Nem a munkaval van a bajom, kemeny, de megfizetik. Ezzel nincs is gond. De amikor valaki jatekszereve valok, azt nem jol viselem: figyemezetet, megdicser, utolso figyelmeztets, kirug, visszavesz, megdicser, belemkot...

Na de kellenek az ilyem vidam bejegyzesek is a blogba :).

 

u.i: Mikozben rohangaltam a motorosfokaval, Vera odaszolt: "Milyen jo termeszeted van!". Nem tudom mire ertette, nem is kerdeztem meg. Meg jo, hogy nem ismer, egy vilag dolne ossze benne :)... Azert az jo, hogy O ott van, egy fokkal konnyebb!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nucko.blog.hu/api/trackback/id/tr5680284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása